Tapahtumat

Aloimme jokunen vuosi sitten järjestää Pub Janoisessa Hanhessa erilaisia illanviettoja ja aktiviteetteja. Asiakaskuntaamme kuuluu pitkä liuta ihmisiä, jotka käyvät meillä useana iltana viikossa. Joskus oluen juonnin lomassa on mukava touhuta jotain muutakin, varsinkin nyt, kun tiloissa ei saa enää tupakoidakaan.

Suosituimmat ajanvietteemme ovat tällä hetkellä pubivisa sekä karaoke. Kuten jo aikaisemmin mainitsimme, jakaa karaoke toistaiseksi vielä asiakkaiden tunteita. Jos sinulla on sananen sanottavana tarjoamastamme viihteestä, ole hyvä ja tule juttusille. Jos olet ujo tai et kehtaa sanoa ikävää palautetta päin naamaa, voit tietysti laittaa myös sähköpostia osoitteeseen pubi@wddbar.fi Otamme erittäin mieluusti vastaan uusia aktiviteetti-ideoita.

 

Visat ja tietokilpailut

Pub Janoisessa Hanhessa järjestetään tietokilpailu joka torstai kello 18–19. Voit osallistua joko maksimissaan kolmen hengen joukkueessa tai itsevarmuuden ottaessa vallan myös täysin yksin. Tietovisamme laatii kanta-asiakkaisiimme kuuluva tietovisalegenda Jorma Sikiö. Visoissa ei ole koskaan ainoastaan yhtä aihealuetta, vaan kilpailu on kooste eri aiheista. Näin yhden alan taitajat eivät hallitse visaa liikaa, ja tilanteet saattavat muuttua nopeasti.
Tietovisamme pääpalkintona on ilmainen ateria juomineen koko joukkueelle, joten voittoa kannattaa tavoitella kiihkeästi. Ja näin usein onkin käynyt – kerran jopa käsirysyyn asti. Yleensä kisa kuitenkin etenee hyvissä tunnelmissa. Vuoden kisapisteiden TOP 3 -lista löytyy pubin seinältä, joten myönnettäköön, että sinne asti päässeillä on hieman toisia suuremmat paineet.

Pokeri

Koska uhkapelejä koskeva lainsäädäntö on Suomessa mitä on, emme luonnollisestikaan voi järjestää pubissamme ihka aitoja pokeri-iltoja. Onneksi meillä on tukijana mukava pelintarjoaja MONEYSITE, jonka ystävällisellä avustuksella olemme voineet järjestää jo muutaman pokeri-illan.
Näiden iltojen aikana voit tuoda pubiin oman läppärisi, ja voit pelata vastustajiesi kanssa saman pöydän ääressä sekä virtuaalisesti että fyysisesti. Pokeripeliin osallistujat kohtaavat toisensa internetin pelintarjoajan kautta, ja näin pelaavat toisiaan vastaan. Peliin tulee lisää jännitystä, kun voit seurata vastustajiesi ilmeitä, mielenliikkeitä ja oluen kulutusta aivan vierestä.
Nämä pokeri-illat ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi, ja aiomme järjestää niitä vastaisuudessa enemmänkin. Seuraa pubin ilmoitustaulua, jotta tiedät milloin vetää pikkutakki seuraavan kerran päälle! Vakavasti ottaen: meille ei edelleenkään ole pukukoodia. Jos siis et pidä kravatista etkä RAY:sta, suuntaa Pub Janoiseen Hanheen!

pokeri

Karaoke

Suuren suosion saavuttanut karaoke on vuorossa tällä hetkellä lauantai-iltaisin. Osa asiakkaistamme pakenee tuolloin toisiin kuppiloihin, mutta lauantaisin olemme saaneet nauttia myös täysin uudesta verestä. Näillä näkymin lauantaisin lauleskellaan siis edelleenkin.
Meillä karaoket vetää Kirsi. Illoissamme pyörähtänyt tietää, että Kirsillä itselläänkin pysyy mikrofoni kädessä. Jos ujous alkaa vaivata yleisöä, saattaa Kirsi vetäistä tangon tai toisenkin, ja sitten onkin laulajilla rima korkealla. Onneksi olut auttaa, ja loppuillasta esiintyjiä on aina jonoksi saakka.
Lauluohjelmistomme on aika perinteinen – paljon kotimaisia iskelmiä sekä kansainvälisiä ikivihreitä. Erään brittiherrasmiehen pyynnöstä lisäsimme vastikään listalle noin tuhat englanninkielistä sävellystä, ja niitä onkin sen jälkeen laulettu ja kuunneltu ahkerasti. Viimeisin pyyntö on kohdistunut ruotsin-, espanjan- sekä kurdinkielisiin kappaleisiin, ja olemme liittämässä näitä ohjelmistoomme lähiaikoina. Kysy lisää Kirsiltä.

karoeke

Bingo

Bingo oli Janoisessa Hanhessa suosittua vielä pari vuotta sitten, mutta sen jälkeen sen suosio yhtäkkiä lopahti. Emme ole näillä näkymin lisäämässä bingoa tämän hetken ohjelmistoon. Jos pyyntöjä alkaa kuitenkin jossain vaiheessa sadella, pidämme bingovaihtoehdonkin toki avoinna.
Bingo on ollut erityisesti vanhemman väen suosikkipeli, ja palkinnotkin olivat sitä luokkaa: kahvipaketteja, kutomisvälineitä, lämpöpeitteitä. Voi olla, että räväkämpi ote voisi saada bingoajatuksen jälleen heräämään. Jos bingo on sydäntäsi lähellä, tule ja lähesty ideoinesi.

tapahtumat - janoinen hanhi